Let me email u..

Sunday, 3 June 2018

Jeragat? jerawat? Kulit kusam?

“AKU HARAP PEREMPUAN TU TAK DATANG KERJA”..ISK..

Hilang mood bila tengok muka dia!
.
Saya tak berani nak share cerita ini.
Tapi saya terpaksa demi nmenyelamatkan bakal-bakal kastemer saya yang masih ada masalah yang sama.
.
Semua ini disebabkan kurangnya kasih sayang yang diberi kepada muka sendiri.
.
Wahai wanitaa,bila ada jeerawat kat muka yang kritikal,akan berklaki satu situasi di mana kita malu nak jumpa kawan-kawan.
.
Macam kes customer saya,sebelum dia guna Perfectlicious Face Beauty (PFB).
.
Jerawat muka dia agak teruk,sampai dia pernah dengar kawan-kawan sekerja dia dok mengumpat.
“Aku harap perempuan tu tak datang kerja..” sambil tertoleh-toleh melihat kastemer PFB  saya. Kawan-kawan yang lain pun angguk-anguk sambil berbisik.
.
Dah macam-macam produk dia cuba,tapi bila tinggal sekejap,terus membiak melampau-lampau. Tapi sejak kenal PFB,set pertama dah buat dia jatuh cinta,eh..TAK MERAH MUKA,TAK TERBAKAR,TAK MENGELUPAS,TAK MELEKIT..tak pernah jumpa skincare macam ni. Sekarang?
.
Alhamdulillah dah masuk set ke-3,tak sabar nak beraya dengan pipi yang pink-pink ni. Budak opis yang kutuk dia tu?
Nak tahu apa diorang kata?
.
.
“Kau pakai apa babe( tiba-tiba babe pulak..heh..) share la,muka kau makin cerah dan bersih,dah tak naik jerawat teruk macam aritu ye?
.
Nakk tahu saya cakap apa? Nak ajar sikit…”
.
“Ni ha..PFB,Perfectlicious Face Beauty..beli kat aku,aku bagi special untuk kawan-kawan”

Awak nak kulit bebas jeerawat dan kusam? Wasap sekarang !dengar kata STOK TRIAL dah sold out!
.
Whatsapp cepat sebelom STOK RAYA abes, www.wasap.my/601140209966/PFB




Monday, 2 April 2018

ONE AND ONLY TIPS KECANTIKKAN SKINCARE

ONE AND ONLY TIPS KECANTIKKAN SKINCARE
Daripada Mizzpinkkiss Beauty Regime
.
.
Setelah awak cuci wajah dengan Face Wash
Jangan lupa spray wajah anda dengan Face Spray
Untuk rutin malam dan boleh juga digunakan pada siang hari, oleskan Nite Perfect !
.
Setelah siap sapu nipis-nipis bedak talkum bayi atau senang cakap,bedak debu/bedak Johnson & Johnson atau yg sewaktu dengannya.
Untuk lebih info klik 👇🏻
Www.wasap.my/601140209966


“Sebenarnya 3 hari pakai anak kak dah tegur,kulit mama nampak beza,makin bersih dan cerah”


“Tengok kak tu makin Cantik kulit dia kan KakTeen ?”
“Oh akak tu? Jap ye” KakTeen pun p la Tanya.
“Kak,ok tak pakai PFB?”😛
“Ok,baru seminggu..”
“Kawan Ateen tu baru cakap kulit kak Cantik,”😂 nampak tak?
Senyum akak tu..

Sebenarnya 3 hari pakai anak kak dah tegur,kulit mama nampak beza,makin bersih dan cerah”

Dapat?


Ingat senang ke KakTeen Nak suh orang bagi testimoni,dah la pemalu 😅.
#PerfectliciousFaceBeauty

Wednesday, 20 December 2017

Losyen Putih Gebu,SNOWME

'LOSYEN GEBU KELAPA PERTAMA DI MALAYSIA '
"Suami puji, awak pakai apa wangi ni..perfume baru ke? "
Saya pakai losyen je pun, paling best kulit tangan dan kaki Gebu je. Suami pegang-pegang je.. Lembut,wangi katanya..happy la kena puji kan. 
Suami dah la jenis susah nak puji,nanti nak try scrub la.. sebab Kalau scrub,kulit mati tanggal.. pakai losyen pulak.
Lagi halussss kulit Saya nanti.
Betul orang cakap, bila kita cantik-cantikkan diri kita, mood kita pun akan berubah,happy memanjang. Alhamdulillah, Saya jumpa apa yang Saya Cari selama ni.
Shikin,Alor Setar.
Kedah







Saturday, 23 September 2017

Magical DROP dan kelebihannya.

Magical DROP dan kelebihannya.
Kenapa awak perlu memiliki Magical Drop by Mizzpinkkiss 🔥
Mempunyai kualiti yang tinggi.
Organik dan sangat Selamat.
Mencantikkan kulit Seawal penggunaan.
Anti kanser dan menjadikan kulit anda lebih Cantik.
Menyejukkan kulit kepala dan mencantikkan rambut..rambut lebih sihat,berkilat dan lebih lebat.
Mencerahkan dan melembutkan kulit,magical Drop bersifat menangkis sinaran UV menyebabkan kulit anda lebih cerah hari Demi hari.
Multi penggunaan dan anda boleh campur Di Dalam aplikasi bedak asas.😃
Sangat hebat bukan?
Hanya dalam botol kecik ini.
Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Sekarang!
www.wasap.my/601140209966
Sekarang tau!

















Tuesday, 6 June 2017

Bukan Makeup Tutorial..tapi Beauty Real Tutorial..



FENOMENA PERFECTLICIOUS •SKINCARE VIRAL YANG HEBAT,LEMBUT DAN BEST GILERR
.
DAHLA MUURAH,BERKESAAN..RASA NAK NANGIS NI! SIAPA SANGKA KAN,NAMPAK SIMPLE JE..MUDAH JE. JEERAWAT DAN JEERAGAT DAH MAKIN HILANG..MAKIN FLAWLESS MACAM WANIITA-WANIITA YANG COMEY DI FB. PALING BEST 100 YANG TERAWAL BOLEH DAPAT FREE KRIM LAZER JEERAGAT YANG BERHARGA RM40!
.
.
Hebat la skincare PFB ni, tak sama langsung bahan-bahan di dalamnya dengan yang adik-adik,kakak-kakak pernah beli tu.
.
5 hari dah comey! semua makin kecik,semua makin kecuttt..terbaik!
.
Sangat memuaskan hati,beratus testimoni walaupun baru di pasaran! hasil dari kajian dan formula terbaik.
.
Macaman nak oder ? Nak cantik sempena SYAWAL nanti? lambat..lambat la cantik..kalau cepat,Meletops raya nanti. Adik-adik,kakak-kakak
nak kuulit wajah yang flawless tanpa jeeragat dan jeerawat kan?
.
Tekan link ni skrg atau boleh wasap segera untuk dapatkan Set Perfectlicious Viral ni sebelum kehabisan stok. Harga saya jamin murah. Dan gerenti berkesan.
ANDA NAK CANTIK? ANDA NAK SELAMAT DIGUNAKAN? NAK HARGA MURAH? NAK YG BERKESAN? ODER SEKARANG "PFB set VIRAL" PASTI TAK RUGI.
"SV" htr 011-37299766
"SV" htr 011-37299766
Atau tekan link dibawah utk drect wasap
p/s: share post ini anda kami pilih untuk dapat 1set PFB percuma

Wednesday, 24 May 2017

Dia ckp non stop psl produk tu,ni..sambil tgn try buka bekas Krim Perfectlicious.


Bila seorang seller TEGAR nak ambil Perfectlicious utk jual.
Dia ckp non stop psl produk tu,ni..sambil tgn try buka bekas Krim Perfectlicious..
Kteen tengok je..

Dia kata Sekarang lambakan produk..bla2...
Packaging kena gempak nmpk fancy2...
Dengar lagi..
.
Tangan dia calit Krim Perfectlicious..Test..
Then tengok Krim.. then cakap lagi..tetiba STOP.. dia gosok2 lagi.. ambil tengok dekat2..
Kteen tengok je..
.
Dia amik Krim 1 lagi... try.. lepastu belek2 bekas..
Simple kan.. tapi.. kteen tau.. something dh 'melekat'
.
Dia ambil spray ..dia kata Toner produk2 mcm ni mesti power,tajam btol tak...
Kteen kata I prefer panggil FACE SPRAY..sbb dia lembut ,rose smell and very soft..
Dia trus bau..
Kteen kata kalau minat just whatsapp sbb Kteen nak ke tempat lain..
'Kak.. bg saya 1 boleh?'
Heh 😉😎
#perfectliciousfacebeauty


https://www.facebook.com/mizzpinkkiss/videos/781295558712933/