Let me email u..

Tuesday, 26 August 2014

Krim Putih 2014 yang selamat!




PERFECTLICIOUS


SUPER BODY WHITE RANGE 2014

Krim Perfectlicious diadaptasi dari krim Perfectlicious negara jiran. Tetapi kteen request ingredients tu di tambah baikkan mengikut citarasa KTeen dan pengguna Malaysia. 
Dari segi keberkesanan dan efektifnya krim ini.
So, tak adala yang merungut secara negatif kan..harap2 la ek.
Setakat ni memang takde complaint lagi la.
Dibawah ni krim malam untuk botol besar 50ml RM65





Yang di bawah ni pula krim siang RM65 untuk 100ml




Saturday, 23 August 2014

Lega kulit wajah dah 90% pulih dari Salah Guna Produk.



Ok..kali ni Kteen #selfie sket sebab pakai contact lense baru dari Freshlook #freshlooklense memang selesa dan puas hati dgn color blend nya :))
Shawl tu memang selesa..beli ms visit ke Vietnam last year,murah je RM10 kalau tak silap. Eyebrow pencil yg cun ni..Kteen ada jual murah saje..so beli banyak2 k..bagi padan dgn duit postage..hehehe. 
Pasal kulit muka tu..rahsianya sangat la senang!
kteen just pakai SABUN TOFU YG Kteen jual tu dan krim PERFECTLICIOUS DAY&NITE.
Berkesan!




Mizz Nina inspired me a lot!


Ping! Ping! Ping! ala2 Blackberry 'ping'. Sila Baca.


Entry kali ni just nak kejutkan korang jek! :p








Ping..ping..ping!! macam penting je kan. Ekceli nak say '"hi " je pun:)
ada ke yg baca blog Kteen? View kemain ek...bolehla wlpun 20k plus je view..ada juga supporters.

This few weeks kteen busy sangat menguruskan jadual anak2. Sekolah,ulangkaji kat rumah, speech therapy anak no2, dan melayan si kecik setahun 10bulan yg manja sesangat. It's a blessing anyway..diorang ni la yg mewarnakan hidup kami suami isteri. Still hidup terasa sunyi tanpa parents Kteen..missed them a lot!

Cakap pasal speech therapy anak Kteen yg pakai Cochlear Implant since Nov last year..Kteen baru dpt solution dlm membantu terapi dia. All this time just ajar dia direct tanpa alat2 ataupun guna something as pressure utk dia faham. Sure korang pun x faham kan..nanti Kteen cite.