Let me email u..

Saturday, 2 July 2016

Geram kat Superwhite! LAKU KERAS.JOM JOIN DROPSHIP!





Gerammmm kat Superwhite! LAKU KERAS ! JOM JOIN DROPSHIP!
Jangan lupa LIKE & SHARE 

SUPERWHITE safe tak? /selamat tak?
Jom kita baca ramai!
Kesan SUPERWHITE boleh nmpk seawal 3hari ke 2 minggu, bergantung juga pada orang. 
Ada juga yang dapat gebu seawal 1 minggu

Tidak di galakan untuk pregnant women, sebab tubuh badan n hormon org pregnant berbeza. 
Lebih selamat jika tidak ambil. Tapi kalau nak ambil atas risiko sendiri, tapi bahan dalam ni semuanya safe sebab ia dari TUMBUHAN.

Breastfeed boleh ambil sebab saya sendiri juga ambil masa breastfeed. Masa breastfeed ada 2 kemungkinan,
1- akan dapat result pada ibu 
2. Akan dapat pada baby (mcm sy..baby y dapat)
๐Ÿ˜†
 Tidak di galakkan pesakit buah pinggang mengambil supplement ini.

Tiada dose…. boleh ja nak makan berapa pun…hehehe..Cuma cepat habis la..mcm kteen 

Friday, 1 July 2016




Thank you for trusting Superwhite .

*The latest in 2016

*Cutting-edge innovation in Malaysia

*The first in Malaysia to use the yeastC ( the first is japanese )

*Halal

*Transparent , there are no scheduled poisons

*International quality , affordable price, especially for those who are not able to get beauty products worth thousands of ringgit.

Superwhite HQ -Whatsapp ++60194239533



Bismillah..TERIMA KASIH Kerana mempercayai SUPERWHITE.
๐Ÿ“ŒTERBARU 2016
๐Ÿ“ŒINOVASI TERCANGGIH DI MALAYSIA
๐Ÿ“ŒPERTAMA DI MALAYSIA yg menggunakan YEAST C.
๐Ÿ“ŒHALAL 
๐Ÿ“ŒTELUS, tiada racun berjadual.
๐Ÿ“ŒQUALITY ANTARABANGSA harga mampu milik,
 khas utk mereka yg tidak mampu utk mendapatkan produk RIBUAN ringgit utk cantik.

SUPERWHITE HQ -Whatsapp +6019-4239533

*****************************************************************



MALAS MINUM AIR? BERKESAN TAK? TOLONGGGG
============================================

Suka makan supplement,tapi malas minum air? 
KENAPA malas minum air? takde rasa? tak sedap?

Ada kereta tak? Pernah tak hantar servis?
Kalau tak servis? semput tak?sangkut2 tak?

Samala dengan badan kita...
Minum air untuk memudahkan perjalanan supplement tersebut dalam badan. kalau detox badan selalu,lagi bagus.
tak susah nak minum air. Sediakan air di dalam botol kegemaran korang.

Pagi 2 gelas,tengahari 2 gelas
Petang 2 gelas
Malam 2 gelas.
Siap^^


Memang tak sedap..tapi letak warna sket..letak dalam fridge..bagi sejuk..layan jugak!hehehehe...berangan-angan macam minum air manis.
Cuba buat tau^^
SUPERWHITE HQ Whatsapp +6019-4239533