Let me email u..

Monday, 12 December 2016

YEAST CERAMIDE bukan untuk makan sahaja, malahan untuk kecantikkan kuulit dr dalaman!
.
.
Testimoni di bahagian komen. 
------------------------------------------
Yeast Ceramide adalah bahan exclusive untuk kecantikkan kuulit TERBAIK dari Jepun.
Ia digunakan secara meluas untuk kecantikan kuulit masyarakat Jepun yg terkenal dalm menghasilkan product kecantikkan kuulit dr bahan yg selamat,natural dan sangat halus.Fungsi utama Yeast Ceramide adalah memudarkan pigmen gelap,menghapuskan jerawwat, mencerahkan kuulit dari dalam.

Pakar kimiia dari makmal telah menghasilkan SW YEAST PLUS @Superwhite dengan kombinasi bahan2 yg terbaik dunia menjadikan SW YEAST PLUS produk terbaik di MALAYSIA selepas Jepun.

Ceramide merupakan partikel2 halus memudahkan bahan tersebut mudah diserap di dalam kuulit.

SW YEAST PLUS selamat utk
·         semua peringkat umur , unisex
·         ibu yg mngandung (6bln k ats)
·         ibu menyusu (menambah susuibu dan mencantikkan kuulit ibu dan anak)
·         pesakit ecxema (kuulit kering)


Untuk mencuba dan rasai sendiri kesannya  YEAST CERAMIDE ini, hubungi ;
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png Puan Azamimah KL-+6 0132078815
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png
 Puan Ateen Kedah- +60194239533
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png
 Puan Qistina Sg.Buloh/Damansara - +601115776319
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png Puan Ilah N9- +60196563319
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png
 Cik Suzita Kulim/Kedah- +60124685402
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f22/1/16/260e.png
 Puan Fazd Pahang- +60177349943






Thursday, 1 December 2016

❝ ARITU KEMAIN MUNCUNG2 KAT AKU, LA NI JELING2 MANJA PULAK❞ BEST SKINCARE

ARITU KEMAIN MUNCUNG2 KAT AKU, LA NI JELING2 MANJA PULAK
.
.
.
.
“Jalan ja org toleh2..mujuq tak jatuh tergolek..nak kata segak tu isk..segak sikit la dari si Warda tu..kikikiki..awat dak nya,tengok kami comey,muuka kami jadi pink2!”
.
.
Dulu orang dok mengata,dok buat lawak esok2 kalau ada anak,anak kami gelap macam kami. Amboi mentang2 depa putis. Takpa la kami buat bodoo ja.
Depa kata line tapak kaki dengan kuulit kaki kami beza..seronok boleh gelak kat kami. Biaq depa gelak.
.
Sambil dok belek2 fesbuk,kami tengok testimoni dlm page SUPERWHITE MALAYSIA ramai sungguh,tapi baru dilancarkan. Depa tak pakai artis plak tu. Tak pakai pompuan yg dah memang putis serlahh..banyak testimoni laki dan pompuan koi segak. Kuulit makin elok!
Kami pun truihhhh whatsapp depa.
Toksah kata Ejad Pilot, bos pun jeling2 ..bangga btoi. Rasa mudaa bergetah aih.
Ampa rugiii kalau tak dapatkan PFB. Hari ni LAST PROMOTION! PERFECTLICIOUS FACE BEAUTY
Dengan PERFECTLICIOUS FACE BEAUTY, semua org boleh dpt kuulit yg CUN!

ISTIMEWA SET 4 DALAM 1
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Membersih kotoran,habuk,kuulit mati dgn berkessan
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Membantu melindungi kuulit dari sinar UV dgn cuaca yg sesuai di Malaysia
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melindungi kuulit dr penuaan yg kompleks dan antii jer-agat
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melembutkan dan menganjalkan kuulit
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melembut dan memberi kelembapan yg optimum
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Memberi kesegaran dan efek yg lebih GLOWING

Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen
Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen
Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen