Let me email u..

Thursday, 1 December 2016

❝ ARITU KEMAIN MUNCUNG2 KAT AKU, LA NI JELING2 MANJA PULAK❞ BEST SKINCARE

ARITU KEMAIN MUNCUNG2 KAT AKU, LA NI JELING2 MANJA PULAK
.
.
.
.
“Jalan ja org toleh2..mujuq tak jatuh tergolek..nak kata segak tu isk..segak sikit la dari si Warda tu..kikikiki..awat dak nya,tengok kami comey,muuka kami jadi pink2!”
.
.
Dulu orang dok mengata,dok buat lawak esok2 kalau ada anak,anak kami gelap macam kami. Amboi mentang2 depa putis. Takpa la kami buat bodoo ja.
Depa kata line tapak kaki dengan kuulit kaki kami beza..seronok boleh gelak kat kami. Biaq depa gelak.
.
Sambil dok belek2 fesbuk,kami tengok testimoni dlm page SUPERWHITE MALAYSIA ramai sungguh,tapi baru dilancarkan. Depa tak pakai artis plak tu. Tak pakai pompuan yg dah memang putis serlahh..banyak testimoni laki dan pompuan koi segak. Kuulit makin elok!
Kami pun truihhhh whatsapp depa.
Toksah kata Ejad Pilot, bos pun jeling2 ..bangga btoi. Rasa mudaa bergetah aih.
Ampa rugiii kalau tak dapatkan PFB. Hari ni LAST PROMOTION! PERFECTLICIOUS FACE BEAUTY
Dengan PERFECTLICIOUS FACE BEAUTY, semua org boleh dpt kuulit yg CUN!

ISTIMEWA SET 4 DALAM 1
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Membersih kotoran,habuk,kuulit mati dgn berkessan
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Membantu melindungi kuulit dari sinar UV dgn cuaca yg sesuai di Malaysia
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melindungi kuulit dr penuaan yg kompleks dan antii jer-agat
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melembutkan dan menganjalkan kuulit
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Melembut dan memberi kelembapan yg optimum
 https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/feb/1/16/1f498.png💘 Memberi kesegaran dan efek yg lebih GLOWING

Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen
Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen
Nak segak lawaa? sabar, komen 'nak' @ whatsapp ke +60194239533>kteen




No comments:

Post a Comment