Let me email u..

Wednesday, 20 December 2017

Losyen Putih Gebu,SNOWME

'LOSYEN GEBU KELAPA PERTAMA DI MALAYSIA '
"Suami puji, awak pakai apa wangi ni..perfume baru ke? "
Saya pakai losyen je pun, paling best kulit tangan dan kaki Gebu je. Suami pegang-pegang je.. Lembut,wangi katanya..happy la kena puji kan. 
Suami dah la jenis susah nak puji,nanti nak try scrub la.. sebab Kalau scrub,kulit mati tanggal.. pakai losyen pulak.
Lagi halussss kulit Saya nanti.
Betul orang cakap, bila kita cantik-cantikkan diri kita, mood kita pun akan berubah,happy memanjang. Alhamdulillah, Saya jumpa apa yang Saya Cari selama ni.
Shikin,Alor Setar.
Kedah