Let me email u..

Tuesday, 28 June 2016

10x LEBIH BAIK DR GLUTHA .Teknologi terbaru.pertama di Malaysia menggunakan Yeast C.


Melampau?Kenapa SUPERWHITE melampau?

  MELAMPAU BETUL SUPERWHITE ni! SUSAH NAK PERCAYA ,TAPI PERCAYA DAH
====================================================================
'Ateen...beli utk kami. MAK yg ambil makanpakai set Face Beauty..,ni nak order lg 2set sebab JERAGAT mak hilang "Lia Kedah
"Bestla ateen Superwhite ni..dh 5 tahun muka jerawat..x sampai seminggu..pori2 halus..jerawat tak naik dah, memang BEST!" Mila Kedah
"sis.....nak bgtau, ketiak pun dah PUTIH! hahaha..terbaikkkkk!" -eila Kedah
"Nah tengok..tangan sy dh putih..naik urat2 biru...kulit makin cantik..^^ " Yus KL
"Jerawat saya hilang sis...kulit pn makin cantik,terima kasih recommend Superwhite! " ween Perlis




Wednesday, 22 June 2016

FREE PERFECT FACE BEAUTY๐Ÿ’ž

FREE PERFECT FACE BEAUTY๐Ÿ’ž

FREE PERFECT FACE BEAUTY๐Ÿ’ž

FOR EVERY 2BOTTLE OF SUPERWHITE Purchase.๐Ÿ˜ฒ

Spread the love! Mana tau,ada family & kwn2 kita yg mencari2 the good product utk depa kan๐Ÿ˜Š?k?
Share nah. Thank u lovelies.



Tuesday, 21 June 2016

Produk terbaik 2016! Inovasi bahan-bahan baru Fresh dari Jepun.





Pernah tak anda hadapi masalah wajah berjerawat?jerawat2 kecil..jeragat,kulit kusam,kulit tak sekata,kering,pori-pori terbuka?

Makan apa pun tak jadi? makin teruk?

Itu tandanya anda ALAH PD SESETENGAH bahan di dalam produk tersebut.

Boleh bertukar ke SUPERWHITE .

Kami sentiasa memperbaharui bahan-bahan di dlm SUPERWHITE utk kepuasan anda semua. Sangat-sangat berbaloi dgn hanya 
RM80 !! 

"RASA MACAM SKII je....." dengan bahan-bahan yg diimport dr Jepun. Sangat eksklusif dan mewah.

Rasai perubahan dengan 2bj setiap mlm. 

WHATSAPP +6019-4239533 utk keterangan lanjut.



Saturday, 18 June 2016

Terima kasih SUPERWHITE- Malaysia /Worldwide


Jom makan SUPERWHITE sblm tidur.


 Mana tahu bgn esok comey mcm Kajol.><


*****************************************
BERITA BAIK UNTUK SUPERWHITE LOVERS??
*****************************************

Promosi Promosi Promosi Promosi !! Aidilfitri !!! Inginkan kulit kekal bersinar2 di hari raya didepan sedara mara.. 
Bersuperwhite la UOLLS!

Mari like & share segera beramai2 untuk dapatkan kulit yang anda impikan selama ini... 

FAST ACTION FAST RESULT!!!
FREE POSTAGE UOLLSSS!

Ada diskaun menarik menanti anda....

Tunggu apa lagi!! Grab la sekarang SuperWhite yang superbs ni!!


Testimoni Real SUPERWHITE


SIAPA CAKAP ANAK MAMAK TAK BOLEH CERAH?

******************************************

Kejam tau bila ada kawan2 tegur kulit kita gelap..amboi...tak sayang mulut langsung. Tak pernah terfikir ada rawatan utk cerahkan @ putihkan kulit. Akak redha je. Sampai la tahun 2008 ada pendedahan tentang benda-benda glutha ni. 
Masih tak jumpa yang betul2 sesuai atau yang ada jual berdekatan. Bila dh jumpa...oooo..dr Negeri seberang. So try la...adalah sikit perubahan. Makan tak konsisten. Buat research...
Sampaila 2012....dah jumpa yg sesuai. Dan mula berformulasi dengan ingredients....study lagi..research lg.
Sampai keluar SUPERWHITE !

Tahun ni saja 3x SUPERWHITE di ubahsuai ramuan sampailah berjumpa dgn ramuan Advance dan TERBARU dari JEPUN.

Kita menggunakan CeramideYeast !!!
PERTAMA DI Malaysia !!

Lama bukan main tunggu bahan sampai tau. Siapa yg ada masalah alah dgn Collagen boleh bertukar ke SUPERWHITE.

'ANDA PASTI TIDAK KECEWA!'

Whatsapp +6019-4239533

Whatsapp +6019-4239533

Whatsapp +6019-4239533

Utk mengetahui lokasi agent anda:)



Testimoni Superwhite /BBMagical - Malaysia


Seronoknya pakai Day cream new Evo & BB Magical 

pink2 ni...jom order! Admin jual harga kasih syg utk

 semua wanita di luar sana! 



BB Cream Magical memang magic!


๐Ÿ“ŒTidak berminyak

๐Ÿ“ŒMelembapkan

๐Ÿ“ŒSPF 50

๐Ÿ“ŒGebu

๐Ÿ“ŒWangi

๐Ÿ“ŒKulit sekata

๐Ÿ“ŒBersinar

๐Ÿ“ŒTidak menutup pori2

๐Ÿ“ŒHALAL

๐Ÿ“ŒProduk Muslim

SUPERWHITE Damansara/Petaling Jaya/Sungai Buloh


Assalamualaikum semua...

Malam2 ni nak share ckit...ye....
Apa salahnya Produk dh mmg bagus ๐Ÿ‘mesti nak share jugak !!! 
Nak bgtau Mel suke sgt dgn Set beauty face perfectlicious & supplement yg Mel mkn sekarang ni...!! 
YG PENTING !!!
✔Harga pun berpatutan !!

๐Ÿ’ฒSET BEAUTYFACE PERFECTLICIOUS RM80 exc pos
๐Ÿ’ฒSUPPLEMENT SUPERWHITE RM 80 exc pos
We oso Have BB CREAM yg superb !!! RM 30 exc pos

๐Ÿ‘‰Mula2 xbrani nk cuba sebab TAKUT... tp hati ni tergerak juga nk cuba jugak produk ni...Walaupun Mel kulit cerah tp kulit Mel x cantik pun...Sbb jeragat masalah kulit kusam dan muka x bersih rasa comot...

So Sekarang ni kulit sy dh xde masalah dh...
Happy sgt !!!
Produk ni byk kelebihan & kebaikan nya...
Belum cuba belum Tahu kan !!!!

So apa tunggu lagi PM SAYA NOW 

Whatsapp +6019-3868498
Damansara/Petaling Jaya?Sungai Buloh

Semua produk putih-putih saya tak boleh makan, jerawat makin teruk! Kenapa?



Semua produk putih-putih saya tak boleh makan, jerawat makin teruk! Kenapaaaa?
=================================================================

Kesian adik2...akak2..abang2 yg ada masalah camni kan? 
Kenapa ek? Kata elok utk jerawat,jeragat segala bagai. Tipu lah!
Sebenarnya bukan semua orang sesuai collagen. Ye ke???? Collagen kan sesuai utk kulit..kenapa jadi macam tu?
Sebab ada alahan @ allergic.
Alahan pada collagen , walaupun collagen ikan Salmon tau! Iyaaa ikan Salmon!
Alahan seperti ini menyebabkan muka @badan gatal2. Yang tiada jerawat akn naik jerawat halus. Jerawat akan makin teruk.
TETAPI JANGAN RISAU !!
Dengan SUPERWHITE , ya SUPERWHITE
Pertama di Malaysia!!!
Kami menggunakan YEAST C utk memperbaiki,memperhalusi dan mencerahkan kulit dgn SEMPURNA!
Dapatkan ๐Ÿ“ŒPromo SUPERWHITE 
Tinggalkan no telefon anda!๐Ÿ˜Š
Dapatkan ๐Ÿ“ŒPromo SUPERWHITE 
Tinggalkan no telefon anda!๐Ÿ˜Š
Dapatkan ๐Ÿ“ŒPromo SUPERWHITE 
Tinggalkan no telefon anda!๐Ÿ˜Š
Dapatkan ๐Ÿ“ŒPromo SUPERWHITE 
Tinggalkan no telefon anda!๐Ÿ˜Š
Dapatkan ๐Ÿ“ŒPromo SUPERWHITE 


SUPERWHITE kapsul kecantikkan kulit.


Bismillah..TERIMA KASIH Krn mempercayai SUPERWHITE.
๐Ÿ“ŒTERBARU 2016
๐Ÿ“ŒINOVASI TERCANGGIH DI MALAYSIA
๐Ÿ“ŒPERTAMA DI MALAYSIA yg menggunakan YEAST C.
๐Ÿ“ŒHALAL
๐Ÿ“ŒTELUS tiada racun berjadual.
๐Ÿ“ŒQUALITY ANTARABANGSA harga mampu milik khas utk mereka yg tidak mampu utk mendapatkan produk RIBUAN ringgit utk cantik.
๐Ÿ“ŒWHATSAPP +6019-4239533