Tuesday, 21 June 2016

Produk terbaik 2016! Inovasi bahan-bahan baru Fresh dari Jepun.





Pernah tak anda hadapi masalah wajah berjerawat?jerawat2 kecil..jeragat,kulit kusam,kulit tak sekata,kering,pori-pori terbuka?

Makan apa pun tak jadi? makin teruk?

Itu tandanya anda ALAH PD SESETENGAH bahan di dalam produk tersebut.

Boleh bertukar ke SUPERWHITE .

Kami sentiasa memperbaharui bahan-bahan di dlm SUPERWHITE utk kepuasan anda semua. Sangat-sangat berbaloi dgn hanya 
RM80 !! 

"RASA MACAM SKII je....." dengan bahan-bahan yg diimport dr Jepun. Sangat eksklusif dan mewah.

Rasai perubahan dengan 2bj setiap mlm. 

WHATSAPP +601140209966 utk keterangan lanjut.

ALERT - 2018/2019 kini didatngkan didalam bentuk tablet dan mempunyai kelulusan akta pemakanan.



Saturday, 18 June 2016

Terima kasih SUPERWHITE- Malaysia /Worldwide


Jom makan SUPERWHITE sblm tidur.


 Mana tahu bgn esok comey mcm Kajol.><


Testimoni Real SUPERWHITE


SIAPA CAKAP ANAK MAMAK TAK BOLEH CERAH?

******************************************

Kejam tau bila ada kawan2 tegur kulit kita gelap..amboi...tak sayang mulut langsung. Tak pernah terfikir ada rawatan utk cerahkan @ putihkan kulit. Akak redha je. Sampai la tahun 2008 ada pendedahan tentang benda-benda glutha ni. 
Masih tak jumpa yang betul2 sesuai atau yang ada jual berdekatan. Bila dh jumpa...oooo..dr Negeri seberang. So try la...adalah sikit perubahan. Makan tak konsisten. Buat research...
Sampaila 2012....dah jumpa yg sesuai. Dan mula berformulasi dengan ingredients....study lagi..research lg.
Sampai keluar SUPERWHITE !

Tahun ni saja 3x SUPERWHITE di ubahsuai ramuan sampailah berjumpa dgn ramuan Advance dan TERBARU dari JEPUN.

Kita menggunakan CeramideYeast !!!
PERTAMA DI Malaysia !!

Lama bukan main tunggu bahan sampai tau. Siapa yg ada masalah alah dgn Collagen boleh bertukar ke SUPERWHITE.

'ANDA PASTI TIDAK KECEWA!'

Whatsapp +6019-4239533

Whatsapp +6019-4239533

Whatsapp +6019-4239533

Utk mengetahui lokasi agent anda:)



SUPERWHITE Damansara/Petaling Jaya/Sungai Buloh


Assalamualaikum semua...

Malam2 ni nak share ckit...ye....
Apa salahnya Produk dh mmg bagus ðŸ‘mesti nak share jugak !!! 
Nak bgtau Mel suke sgt dgn Set beauty face perfectlicious & supplement yg Mel mkn sekarang ni...!! 
YG PENTING !!!
✔Harga pun berpatutan !!

💲SET BEAUTYFACE PERFECTLICIOUS RM80 exc pos
💲SUPPLEMENT SUPERWHITE RM 80 exc pos
We oso Have BB CREAM yg superb !!! RM 30 exc pos

👉Mula2 xbrani nk cuba sebab TAKUT... tp hati ni tergerak juga nk cuba jugak produk ni...Walaupun Mel kulit cerah tp kulit Mel x cantik pun...Sbb jeragat masalah kulit kusam dan muka x bersih rasa comot...

So Sekarang ni kulit sy dh xde masalah dh...
Happy sgt !!!
Produk ni byk kelebihan & kebaikan nya...
Belum cuba belum Tahu kan !!!!

So apa tunggu lagi PM SAYA NOW 

Whatsapp +6019-3868498
Damansara/Petaling Jaya?Sungai Buloh

SUPERWHITE kapsul kecantikkan kulit.


Bismillah..TERIMA KASIH Krn mempercayai SUPERWHITE.
📌TERBARU 2016
📌INOVASI TERCANGGIH DI MALAYSIA
📌PERTAMA DI MALAYSIA yg menggunakan YEAST C.
📌HALAL
📌TELUS tiada racun berjadual.
📌QUALITY ANTARABANGSA harga mampu milik khas utk mereka yg tidak mampu utk mendapatkan produk RIBUAN ringgit utk cantik.
📌WHATSAPP +6019-4239533

Kenali Suntan & Sunburn

Melanin adalah pigmen yang memberikan kulit warna. Orang yang mempunyai kulit cerah mempunyai kurang melanin daripada orang yang mempunyai k...